Kongy

Konjak po slovensky Zmijovec, diablov jazyk či áronova palica. Nájdete ju v Ázii, v tropických daždových pralesoch, ale aj v Afrike a južnej Amerike. Všade s ňou zachádzajú inak - niekde je to iba okrasná kvetina, niekde sa jedia hľúzy (sú podobné zemiakom), v Japonsku sa sušia a robia sa z nej rezance, ale tiež konjakové špongie slúžiace k udržiavaniu a starostlivosťi o pokožku. Konjak a výrobky z neho sú tak prírodné, že prírodnejšie už byť nemôžu, a tiež sú 100% rozložiteľné.

V prípade Kongy sa výroba odohráva v Južnej Kórei na ostrove Jeju v malej továrni, kde sú dodržiavané západné pracovné podmienky a celá výroba je prísne ručná, nikde žiadne stroje. 

Kongy Vám prináša niekoľko druhov konjakových špongií pre rôzne typy pleti. 

 

Všetko, čo ste chceli vedieť o výrobe a účinku konjakových špongií a báli ste sa spýtať.

Konjaková múka je plná dobrých vecí, obsahuje:        

  • proteíny
  • uhlovodíky
  • tuky
  • sodík
  • horčík
  • vitamíny: A, E, D, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C,
  • mastné kyseliny
  • kyselina listová

 

Ako špongie vo firme Kongy vznikajú?

Je to celkom veda:

  • V prvej rade sa zmieša  konjaková múka s vodou (konjaková múka vznikne tak, že sa zmieša rozdrvený koreň rastlinky Konjak s múkou).
  • Zároveň sa  vytvoria potrebné formičky.
  • Konjakové želé se naleje do sterilných formiček a čaká sa kým dozreje.
  • Potom sa všetko zahalí do pary. Špongie tak dostanú tú pravú štruktúru.
  • Následná vodná kúpeľ im dodá mäkkosť.
  • A potom sú jedna po druhej zabalené.
  • Naložené na loď smer Európa...
4 položiek celkom

Stránka 1 z 1 - 4 položiek celkom

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz