Kongy

Konjak po slovensky Zmijovec, diablov jazyk či áronova palica. Nájdete ju v Ázii, v tropických daždových pralesoch, ale aj v Afrike a južnej Amerike. Všade s ňou zachádzajú inak - niekde je to iba okrasná kvetina, niekde sa jedia hľúzy (sú podobné zemiakom), v Japonsku sa sušia a robia sa z nej rezance, ale tiež konjakové špongie slúžiace k udržiavaniu a starostlivosťi o pokožku. Konjak a výrobky z neho sú tak prírodné, že prírodnejšie už byť nemôžu, a tiež sú 100% rozložiteľné.

V prípade Kongy sa výroba odohráva v Južnej Kórei na ostrove Jeju v malej továrni, kde sú dodržiavané západné pracovné podmienky a celá výroba je prísne ručná, nikde žiadne stroje. 

Kongy Vám prináša niekoľko druhov konjakových špongií pre rôzne typy pleti. 

 

Všetko, čo ste chceli vedieť o výrobe a účinku konjakových špongií a báli ste sa spýtať.

Konjaková múka je plná dobrých vecí, obsahuje:        

  • proteíny
  • uhlovodíky
  • tuky
  • sodík
  • horčík
  • vitamíny: A, E, D, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C,
  • mastné kyseliny
  • kyselina listová

 

Ako špongie vo firme Kongy vznikajú?

Je to celkom veda:

  • V prvej rade sa zmieša  konjaková múka s vodou (konjaková múka vznikne tak, že sa zmieša rozdrvený koreň rastlinky Konjak s múkou).
  • Zároveň sa  vytvoria potrebné formičky.
  • Konjakové želé se naleje do sterilných formiček a čaká sa kým dozreje.
  • Potom sa všetko zahalí do pary. Špongie tak dostanú tú pravú štruktúru.
  • Následná vodná kúpeľ im dodá mäkkosť.
  • A potom sú jedna po druhej zabalené.
  • Naložené na loď smer Európa...
6 položiek celkom

Stránka 1 z 1 - 6 položiek celkom

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie